Ons team

Nilgün Çiçek

Advocaat

n.cicek@cicekadvocatuur.nl

Nilgün is de oprichter van Çiçek Advocatuur. In 2008 is zij afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. In 2009 is zij als advocaat gaan werken bij een middelgroot advocatenkantoor in Rotterdam. In 2012 heeft zij Çiçek Advocatuur opgericht. Nilgün heeft een civielrechtelijke praktijk met een ruime ervaring op het gebied van arbeidsrecht, familierecht en huurrecht. Zij adviseert en procedeert met name in het familierecht over het verdelen van de (beperkte) gemeenschap, ouderlijk gezag, zorgregeling en alimentatie. Dankzij haar Turkse achtergrond en expertise op het gebied van Turks recht kan zij u ook adviseren over het Turks (huwelijksvermogens)recht.

Met haar persoonlijke heldere aanpak is het streven van Nilgün dat iedere cliënt wordt voorzien van gedegen juridisch advies.

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Gülay Koyak

Advocaat

g.koyak@cicekadvocatuur.nl

Gülay is in 2022 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na haar master Privaatrecht met succes te hebben afgerond is zij per september 2022 in dienst getreden bij Çiçek Advocatuur. Tijdens haar studie heeft Gülay ervaring opgedaan bij een ander advocatenkantoor en ook heeft zij ervaring opgedaan als docent maatschappijleer en maatschappijwetenschappen. Mede hierdoor is zij in staat om juridisch complexe informatie in klare taal over te brengen aan haar cliënten.

Gülay is een goede onderhandelaar. Zij is dan ook in staat om zelfs de meest ingewikkelde kwesties in relatief korte tijd af te handelen. Gülay staat erom bekend dat zij oog heeft voor detail. Met haar nauwkeurige aanpak en doelgerichte benadering zet zij zich in voor het hoogst haalbare resultaat voor haar cliënten.

Gülay heeft een algemene praktijk met de nadruk op het personen- en familierecht, jeugdrecht en verbintenissenrecht. Naast het Nederlands recht beheerst zij ook het Turks en Marokkaans (huwelijksvermogens)recht.

Ebru Sahin

Jurist

e.sahin@cicekadvocatuur.nl

Ebru is een gemotiveerde en ervaren juridisch medewerker die sinds 2020 een waardevolle bijdrage levert aan Çiçek Advocatuur. Met haar uitgebreide kennis en expertise ondersteunt ze onze advocaten op voortreffelijke wijze in de dagelijkse praktijk.

Ebru is een echte teamplayer die zich met hart en ziel inzet voor onze cliënten. Ze staat altijd klaar om te helpen met het beheren van dossiers, het verrichten van onderzoek, het opstellen van juridische documenten en het beantwoorden van vragen. Haar ijver en precisie zorgen ervoor dat alle werkzaamheden nauwkeurig en efficiënt worden uitgevoerd. Ebru is proactief en denkt graag mee, waardoor ze steeds weer oplossingen aandraagt die onze cliënten verder helpen. Dankzij haar toewijding en gedrevenheid is Ebru een onmisbare schakel binnen ons kantoor. Ze is een rots in de branding waar onze advocaten en cliënten op kunnen rekenen.

Smahane Daouayry

Jurist

s.daouayry@cicekadvocatuur.nl

Al meer dan twee jaar is Smahane een onmisbare schakel binnen ons team. Als juridisch medewerker is zij het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, waarbij ze met haar warme en professionele uitstraling een vertrouwde band creëert.

Smahane is de spil in ons web, die met haar oog voor detail en scherpe geest de dagelijkse gang van zaken naadloos laat verlopen. Van het beheren van dossiers tot het beantwoorden van vragen en het onderhouden van contacten, Smahane pakt alles met evenveel enthousiasme en toewijding aan. Haar inzet en gedrevenheid maken van haar een onmisbare kracht binnen ons kantoor. Cliënten waarderen haar heldere communicatie en empathische benadering, terwijl collega’s op haar kunnen rekenen als een behulpzame en loyale teamspeler. Met Smahane in ons team zijn we ervan verzekerd dat onze cliënten in goede handen zijn.

Wilt u juridisch advies of
een afspraak maken?

Plan het dan direct in door op de onderstaande knop te klikken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam