Gülay Koyak

Gülay is in 2022 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Na haar master Privaatrecht met succes te hebben afgerond is zij per september 2022 in dienst getreden bij Çiçek Advocatuur. Tijdens haar studie heeft Gülay ervaring opgedaan bij een ander advocatenkantoor en ook heeft zij ervaring opgedaan als docent maatschappijleer en maatschappijwetenschappen. Mede hierdoor is zij in staat om juridisch complexe informatie in klare taal over te brengen aan haar cliënten.

Gülay is een goede onderhandelaar. Zij is dan ook in staat om zelfs de meest ingewikkelde kwesties in relatief korte tijd af te handelen. Gülay staat erom bekend dat zij oog heeft voor detail. Met haar nauwkeurige aanpak en doelgerichte benadering zet zij zich in voor het hoogst haalbare resultaat voor haar cliënten.

Gülay heeft een algemene praktijk met de nadruk op het personen- en familierecht, jeugdrecht en verbintenissenrecht. Naast het Nederlands recht beheerst zij ook het Turks en Marokkaans (huwelijksvermogens)recht.

Facebook
LinkedIn
X

Wilt u juridisch advies of
een afspraak maken?

Plan het dan direct in door op de onderstaande knop te klikken.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Naam